Om idol - Linnea


Tja, såg ni idol igår ? jag somnade innan man fick se vem som åkte ut.  Men min mamma sa det till mig nyss att det var Mariette och Erika som gick vidare. Vilket jag tycker är så där...Jag tyckte ju att Sabina och Clara skulle gå vidare. fast jag tycker att Maritte är jätte bra också men inte lika bra som Sabina och Clara. Vilka är era favoriter ?


Matte prov - Linnea


Tjou, kom hem från skolan nu. Jag har haft ont i magen hela morgonen och kände att jag inte orkade var i skolan med den magen, så jag gick till skolan första lektionen för att bara göra matte provet sen gick jag hem igen. Hur som helst, matte provet gick uselt så jag kan nog vänta mig ett IG i terminsbetyg i matte. Så jävla pinsamt. Jag ber till gud att jag blir godkänd. Jag kan verkligen bli så jävla lack om jag inte klarar ett prov. jag kan vara sur på alla i flera dagar. Mm. Men nu är jag hungrig och tänkte göra pannkakor.


Dårlig start - Linnea


Heejheej, det har blivit lite dårlig uppdatering den här dagen, vilken usel start asso. Men jag har en förklaring som ni får godta, hehe. efter skolan så skulle jag nästa direkt till min konfirmation, haha, ja, jag konfirmerar mig och det är pinsamt. Jag vill inte igentligen, men jag kommer att ånga mig om jag inte gör det. och nu får det bli ett snabbt inlägg för jag ska plugga lite matte tills imorgon då vi har matte prov, jippie ? Sen är det ju idol och Andra avenyn. Dagens höjd punkt. Och just det ! under idol så blir det fika för att pappa har namnsdag och vi tänkte ta och göra det lite mysigt och så.
Frestän, märkte ni hur kallt det var i dag ? jag funderade på att sno Annas jacka. Men imorgon så ska jag iaf ta min feta vinter jacka !
Idag i kyrkan så sa jag fan tre gånger, fitta fyra, helvetes skit två och k*k en gång, inte så vidare bra start heller ? aja.


HISS / DISS - Linnea




...Torsdagar och Fredagar. I hela högstadiet har jag HATAT Torsdagar för att det har alltid vart dom jobbigste lektionerna då. Men inte längre, nu är det fett chill lektioner, det ända som inte är så älskat är nog spanska timmen. Men det är lixom bara två lektioner efter lunch och så slutar vi soft med matte. Jag älskar Torsdaar mest till lektionerna då, annars älskar ju alla Fredagen eftersom att det är slista dagen på veckan, men om man bara tänker på lektionerna då. Fredagen kommer på andra plats för att det är sista dagen dårå som jag sa...



...Tisdagar, det är det värsta ja vet ! Jobbiga lektioner, när en är slut är den en lika jobbig till, inte ens den sista lektionen är skön ? Schemat ser ut så här, musik, so, spanska, mentorstid, biologi/kemi, fysik/teknik och läxläsning. Sen så är det ju en hel vecka kvar till Andra Avenyns nya avsnitt efter klockan kvart it tio. Haha, Kan ni förstå att jag ogillar det ? Jag har inga ord för mitt hat, hahah Nej drev lite.


typiskt min mamma

Jag och mamma hade en rätt skum konversation för någon dag sen. Detta är så typiskt henne, ni förstår inte hur detta är. Men det är verkligen HON. Jag menar - läs bara ..

Mamma: du vet tröjan linnea hade på sig igår på morfars fest,
Moa: Jaa ?!
Mamma: Den var ju asfin ! den är ju köpt på Gina Tricot, vill du ha en sån ?
Moa: Mamma, jag skulle inte passa i en sån tröja, Linnea bär upp den bra. Det är inte min stil eller min grej. Det vet du.
Mamma: Eh sluta nu, man kan inte bära den fel eller rätt. Vilken färg vill du ha ?
Moa: Men mamma jag vill inte ha den, isåfall vill jag va med när du köper den och prova innan,
Mamma: Visst gör det.
Moa: Jag kanske inte ens kommer gilla den ?
Mamma: (lyssnar inte det minsta) Eh, jag ska nog köpa den där tröjan till dig ...

låt orden tala för sig själva ...

sjukling,

Hej alla friska ungar, Moa är sjuk. Det är fruktansvärt tråkigt. Vet inte om jag går till skolan imorgon eller inte. Jag får se. Jag vill, vill träffa alla kompisar, vill inte komma efter, vill hänga med och göra det alla andra gör på dagarna vid skolbänken. Men det är väl smartare att bli helt frisk va ? Och sen gå till skolan, om man går dit lite halvsjuk kanske jag blir sjuk igen. Får nog ta mig en funderare ..

Imorgon har jag läxor som ska vara klara, ska läsa samhällskunskapen igen tills på fredag, läsa spanskan till spanska provet som också är på fredag, positiva tankar - det går sääääkert bra det där ! Eller vad tror ni ?! Vi ska nog lyckas göra susens ;) Emh, sen är det engelskan tills imorgon som jag ska ringa julia om snart, hon hade inte så bra koll på det så jag ska hjälpa henne. Vänner asso. Ehh, hon hade säkert gjort samma sak för mig, hon är ju en trevlig prick , så det så. Driiver lite. Ironi här. Jag älskar dig julia, jag vet att du läser (a). Aa, jag orkar inte skriva om läxor mer, har iaf en hel del. Om exakt 17 dagar fyller jag fjorton. Duktigt, Fanny och Linnea, dom sötnosarna fyller lixom 15 om ett par veckor ?! I januari alltså. Det är stört, någon annan som fyller senare på året och som HATAR det ? Det finns inget bra med det ?! Jag kommer få vänta som fan innan jag får köra moppe, jag får vänta innan jag kommer få gå ut på krogen, jag får vänta och vänta och vänta. Aja, det är ju bara att leva med, det finns ju inte så mycket att göra åt om jag säger så ?! Ha det så bra bloggers, cóch fortsätt besök och kommentera. Det går jättebra för Lerinofsweden, whohio ! Puss / moalerin
(jag och julia fru, för några veckor sedan på idrotten. Jag är inte så där lång som jag ser ut att vara på bilden, det var julia som la ut den och ville va kort, iallafall på bloggen. Sorry gumman, men vi är ju typ lika långa i verkligheten ? Säg inte att jag har sagt det. Låtsats som ingenting är ni snälla. )


Statistiken - Linnea


Hejsan hoppsan, kul att statistiken går bra, bloggen har ju inte varit öppen så länge. Tack för dina fina komentarer Alexandra, Hehe. Det har inte blivit något inlägg idag för att på morgonen så var jag jätte stressad, jag skulle skriva till en grej på min uppsatts, och sen när jag kom hem så var det plugg som gällde... och Moa hon är sjuk och får inte använda datorn, ska hälsa från henne att hon saknar att blogga och att hon snart är frisk igen. Det var det.


sängdax - tolka rätt ;)

Godkväll, Linnea skriver nog inget mer ikväll så det får bli ett till inlägg från Moi. Nu ska jag sova. Jag brhöver sömn,vet inte än om jag ska till skolan imorgon eller inte. Jag är genomförskyld, har ont i halsen, huvudet. Aa, en typisk snorunge ;) Ha en bra natt sockerungar ! Hugs / moalerin

klockrent

Tänkte bara .  att det här känns skitbra, just nu. Vet att linnea känner likadant. Den här bloggen känns klockren just nu, allt är ganska perfekt. Varken jag eller Linnea kommer vara toltalt nöjda någon gång, men nu känns det fantastiskt. Statistiken går uppåt, vi är nöjda med designen, vi har fått mycket beröm av andra. Det går helt enkel bättre än planerat. Tänkte bara skriva lite om hur vi tänkte när vi startade bloggen och hur ni ska göra, samt hur och vart ni ska höra av er om ni har något att säga.
Igår var ju och jag linnea hemma hos våran gemensamma morfar, vi är ju kusiner så vi har samma! Vi höll oss lite undan själva kalaset, eftersom det var massa gubbar och gummor där som var mormor och morfars kompisar. Vi satt i deras typ källarrum och ringde lite folk, smsade, pratade, skrattade och höll på. Plötsligt frågar jag linnea om vi kunde gå in på facebook, men kvinnan ville inte. Då föreslår jag att starta en ny blogg, en gemensam som skulle bli skitbra, och det gick hon med på. Därefter gick vi ut och tog massor av kort som kommer komma upp lite här och var i inläggen och dem 3 bilderna i mitten är därifrån. Vi började bygga en design och kom överens, försökte iaf. Sen drog vi hem till Linnea, hela min familj och alla kollade på Johan Falk eller vad den nu heter, utom jag och Lh som bloggade. Vi försöker så mycket vi kan. Göra er nöjda, skriv gärna vad ni vill se mer av/ förslag som ni sett i andra bloggar. Vi skulle bli jätteglada, skriv i en kommentar, vi läser alla som kommer in, eller maila till min och linneas gemensamma bloggmail - [email protected]. Ha det så bra ! Hugs / Moa Lerin

nu drar jag !

Nu ska jag hem till min farmor som fyller år, hon också ?! Morfar igår ju. Måste dra nu, har lite brådis. Kanske mobilbloggar senare. Ha det så bra så länge sötnosar. Och fortsätt läsa, / moalerin

Jag erkänner - Linnea


...att jag är en riktig sångfågel. Jag älskar att sjunga, jag sjunger varje dag, nästan hela tiden när jag är själv. Jag tycker själv inte att det låter så bra men... Det är sjukt kul iaf. Jag brukar skriva mina egna låtar och försöker spela gitarr till, Det brukar bli ganska okej faktiskt. När jag är ensam hemma så sjunger jag oavbrutet, och det är inte direkt så att jag bara går runt och nynnar lite, nej då, jag tar verkligen i från tårna. Yes !

Det var det första inlägget om jag erkänner här i bloggen, det kommer absolut komma fler. promise !


God morgon - Linnea


Tjenixen, Nu har jag vaknat, gått upp, ätit krukost och fixat lite i rummet. Idag ska jag bara sitta och plugga hela dagen *suck*. Jag har en SO-uppsats som ska vara klar till imorgon. Jag har skrivit ner allting från mitt skrivhäfte i ett dokument på datorn, nu ska jag bara renskriva och göra lite tilllägg. Det känns lite extra jobbigt och stressigt efter som att det här är min första uppsatts/prov som ska betygsättas. Mm, jag har lovat Moa att inte göra några stavfel i den här bloggen, stor bokstav och sånt. Är ganska slarvig med det, men inte i skolan faktiskt. Weird ?
Aja, nu ska jag börja skriva lite dårå.


Söndag morgon

Hej allihopa, det hät blir en snabbis. En riktig snabbis, min mamma ska gå snart och måste ha med sig sin laptop. Har iaf sovit ganska gått, vaknade och jag är verkligen genomförkyld. Jag vill inte, jag vill va frisk ! Att vara sjuk måste vara det absolut tråkigaste en människa kan vara med om. Ska gå upp nu och skriva från andra datan. Thjingeling sålänge !


Kvällsinlägg


Hej sötnosar, nu har jag precis kommit hem från Linnea. Eller aa, precis och preics - jag har kommit hem och tagig bort mitt smink. Samt borstat tänderna. Skitbra, så nu ligger jag här i mitt rum, i min säng men min mammas laptop för min är hema hos pappa. Jag sneglar lite på TV:n också lite då och då. Sms förekommer också. Charmigt tycker jag. Det där med sms är bra, det gillar vi !Driiver lite. Jag och Linnea skickade lite sms med folk ikväll och bad lite kompisar gå in och kolla här, och Alexandra var så stolt. Hon var den allra första som kommenterade ! Status Alex ! Fortsätt läsa, och kommentera när den äntligen kommer igång ordentligt. Linnea den fjunisen har redan gått och lagt sig så hon skriver nog inget mer ikväll, ser man på lixom ?! Jag bloggar iaf, för jag är en snäll kvinna. Kan passa på att säga, eller att skriva - hur man nu säger ?!, vi har såklart en bloggmail oxå, enast för er läsare, dit kan vem som helst maila. Om precis vad som helst, bara berätta något, fråga, tipsa, undra, berömma, ge kritik, skriva ner tankar - aa ni fattar. Mailen är iaf [email protected]. Ni kan malia med eran vanliga mailadress, vi kommer inte bry oss om den om ni vill vara anonyma alltså ! Eller på något sätt, aja. Nu ska jag fixa lite småfix på bloggen här. Succé ! Ajöken !


moalerin här !


Hej allesammans, jag och linnea älsklingen håller på att gör massa saker samtidigt förstår ni, vi skrattar och har kul samtidigt som vi dricker coca cola och designar våran nya blogg. Vi hoppas verkligen att det är blir en bra blogg. Det har ju tidigare gått stört bra för oss båda, i perioder iaf, på våra andra respektive privata bloggar, så vi tänkte att .. slåt vi våra kloka huvuden ihop, vilket gjorde ganska ont, så måste ju denna blogg bli helt underbar. Är ni med oss ?!


Snart 10 månader sen, på våran förlovningsdag. Gud vad jag älskar dig !


Första inlägget - Linnea


Hej allesammans !

Det här blir vårat första inlägg ! Tidigare så har jag bloggat på ggiltig.blogg.se, men jag tröttnade på den bloggen, jag tyckte att det började bli lite tråkig och så. Nu har jag och bästavänen Moa startat en blogg att ha together. Här kan ni läsa om våra knasiga vardagar. På fritiden så är vi oftst med varandra går i skolan ( såklart ) och shoppar som dom flesta andra tjejer. Vi går i åttonde klass men tyvär inte i samma skola. Vi har känt varandra hela livet.

Nu har jag inte så särskillt mycket mer att skriva om, hoppas att det fångade erat intresse och att ni vill fortsetta läsa våran blogg om våran något udda humor.


RSS 2.0